لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 61
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دانشکده جنگلداری و فناوری چوب
«پروژه»
عنوان:
مقایسه خمیردهی پخت کرافت سه گونه
کاج، صنوبر، کاه گندم
استاد راهنما:
دکتر محمدرضا دهقانی
پژوهش و نگارش:
آذیــن ابراهیــمنــژاد
تابستان 87
فهرست مطالب
عنوان صفحه
1- کلیات
مقدمه 1
تاریخچه کاغذسازی در جهان 3
روند مصرف خمیر کاغذ 4
روند مصرف کاغذ و کارتن در جهان 4
تاریخچه تولید کاغذ در ایران 5
صنوبر 7
- خواص عمومی چوب 7
- خواص اکولوژیک 7
- خواص آناتومیکی 8
- خواص شیمیایی و خمیردهی 8
- امتیازات استفاده از صنوبر در صنایع کاغذسازی 9
کاج: 10
- مشخصات عمومی کاج الدریکا 10
- خواص آناتومیکی 10
- ترکیبات شیمیایی 11
کاه گندم 11
- ساختمان فیزیکی و خصوصیات شیمیایی 11
- خواص آناتومی 12
- خواص خمیردهی 13
- فرایندهای تهیه خمیر کاغذ از کاه 13
- امتیازهای استفاده از کاه در صنعت کاغذسازی 14
ترکیبات شیمیایی چوب و تأثیر آن بر خمیر کاغذ 17
- سلولز 17
- لیگنین 17
- مواد استخراجی 18
- خاکستر 19
مقایسه گیاه سوزنی برگ و پهن برگ و گیاه غیر چوبی 19
پروسههای تهیه خمیر کاغذ 21
فرایندکرافت (سولفات) 24
اصطلاحات فرایند کرافت 26
نکاتی در رابطه با لیگنین زدایی 28
متغیرهای مؤثر بر فرآیند 30
1- اثر اندازه خرده چوبها 31
2- اثر مقدار قلیا 32
3- اثر دمای پیشینة پخت 33
4- اثر سولفیدیته 34
5- اثر نسبت مایع پخت به چوب 34
2- روش تحقیق
هدف 35
تهیه نمونه و اطلاعات مربوط به آنها: 35
اندازهگیری درصد رطوبت: 35
آمادهسازی مایع پخت Liquor 36
عملیات خمیرسازی 37
- وسایل مورد استفاده 37
نسبت مایع پخت به خرده چوب و آمادهسازی دایجستر 37
- درجه حرارت و زمان پخت 37
- شستشو و جداسازی الیاف خمیر کاغذ 37
- تعیین درصد رطوبت و بازده خمیر 38
تعیین عدد کاپا 39
الف – مقدار تهیه محلولهای موردنیاز جهت یک تکرار آزمون کاپا 39
ب- مراحل آزمون 39
محاسبه کاپا 41
3- تجزیه و تحلیل و نتایج
اثر زمان پخت بر روی عدد کاپا و راندمان و درصد وازد خمیر 49
اثر قلیائیت بر روی عدد کاپا و راندمان 49
نتیجهگیری 50
منابع: 51