فرمت فایل : ورد Word
( قابلیت ویرایش )
قسمتی از متن ورد .....
تعداد صفحات : 21 صفحه
فهرست مطالب مقدمه 2 مواد غذایی 3 ازت 3 انواع کود نیتروژن 4 فسفر 4 عوامل مؤثر در نگهداری فسفر در خاک 5 پتاسیم 6 کلسیم 7 منیزیم 8 منگنز 8 مس 8 روی 8 گوگرد 9 برخی از علائم کمبود عناصر غذایی در گیاه 9 زمان و روش کود دهی 10 اثرات کودهای شیمیایی در خاک و محصول 13 کودهای طبیعی آلی 15 اثر کود دامی در حاصلخیزی خاک 16 مقدار و روش مصرف کود دامی 17 کود سبز 17 روشهای تشخیص کمبود عناصر غذایی 18 عوامل مؤثر دیگر در حفظ حاصلخیزی خاک 19 نتیجه 19 کمپوست 19 سایر کودهای آلی 20 مقدمه با توجه به افزایش روز افزون جمعیت و ترقی سطح درآمد تقاضا برای خرید مواد غذایی روز به روز افزایش می یابد .
از این رو ضروری است که ت