دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

دانلود تحقیق درباره ی چگونه فشار خون را کنترل کنیم 11 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 12

 

بسم الله الرحمن الرحیم

عنوان :

فشار خون بالا و پایین

نام درس :

علوم تجربی

معلم مربوطه:

جناب آقای عمویی

محقق:

محمد شکاری

چگونه فشار خون را کنترل کنیم؟

عنوان : بحث هفتگی: آیا فشار خون را درست اندازه می‌گیرید؟ کاربر :سبحانی!آیا فشار خون را درست اندازه می‌گیرید؟

شما می‌توانید در اینجا، در مورد مطالب زیر نظرات و دانسته‌های خود را بفرمایید و یا اگر سوالی در این زمینه ها دارید مطرح کرده و پاسخ آن را بگیرید. ما هم سعی میکنیم در این بخش جواب این سوالات و سوالات دیگر را به صورت درست و علمی بیاوریم.

فشار خون چیست؟

آیا در افراد سالم لزومی برای اندازه‌گیری فشار خون است؟

شرایط قبل از اندازه‌گیری فشار خون چیست؟

اندازه‌گیری فشار خون باید در چه وضعیت بدنی انجام شود؟

نحوه اندازه‌گیری فشار خون چگونه است؟

آیا میزان فشار خون به صورت طبیعی تغییر می‌کند؟

عنوان : مغز عامل بالا بودن فشارخون است نه قلب کاربر :حسین خادمنتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد مغز باعث بالا رفتن فشارخون می‌شود و برخلاف تصور رایج، قلب عامل این وضعیت نیست. به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، دانشمندان می‌گویند بالا رفتن فشار خون که می‌تواند به بروز حمله قلبی، سکته و آسیب کلیوی منجر شود، برخلاف تصورات پیشین یک بیماری التهابی عروق مغز است نه قلب.

این محققان در مطالعات خود پروتیینی را در مغز به نام `‪ `JAM-1‬کشف کردند که گلبولهای سفید خون را در خود حبس می‌کند که این امر به التهاب و مسدود شدن جریان خون و در نتیجه نرسیدن اکسیژن به مغز منجر می‌شود. این یافته‌ها می‌تواند به ابداع راههای جدیدی در درمان این بیماری منجر شود. جولین پاتون از دانشگاه بریستول انگلیس گفت `ما امکان درمان بیمارانی را در دست بررسی داریم که به درمان متعارف ازدیاد فشار خون با داروهایی که التهاب عروق خونی را در مغز کاهش و جریان خون را به مغز افزایش می‌دهند پاسخ نمی‌دهند.`

چالش بعدی پی بردن به نوع التهاب عروق مغز است تا بتوان از آن در درمان بهره گرفت.

پروتیین ‪ JAM-1‬می‌تواند سرنخ‌های جدیدی در مورد نحوه برخورد با این بیماری دراختیار دانشمندان بگذارد. مطالعه جدید نشان می‌دهد ازدیاد فشار خون بر خلاف انتظار با جریان خون به مغز ارتباط دارد.

درمان متعارف ازدیاد فشار خون مصرف غذاهای کم چرب، کاهش مصرف نمک و ورزش است.

بیش از ‪ ۶۰۰‬میلیون تن در سراسر جهان مشکل ازدیاد فشار خون دارند.عنوان : عوارض چشمی فشار خون کاربر :سمیه فارابی اصلآیا مبتلا به فشارخون هستید؟ آیا می دانید که بالا بودن فشارخون علاوه بر عوارضی که در قلب، کلیه، مغز و سایر اندام ها ایجاد می کند می تواند روی چشمان شما نیز تأثیر بگذارد؟

بیماری فشارخون که بصورت فشار دیاستولی بالای 90 و یا فشار سیستولی بالای 140 میلی متر جیوه تعریف می شود باعث تغییرات گسترده و پیچیده ای در عروق بدن می شود. از آنجا که شبکیه تنها عضوی از بدن است که عروق آن بصورت مستقیم قابل مشاهده می باشد ممکن است قبل از آنکه عوارض فشارخون در سایر اعضای بدن پدیدار شود بتوان عوارض فشارخون را در رگ های شبکیه تشخیص داد. بنابراین اگر چشم پزشک فقط با معاینه چشم به شما گفت که احتمالاً مبتلا به فشارخون هستید تعجب نکنید.

فشارخون، بالا بخصوص بصورت مزمن باعث تنگ شدن تدریجی سرخرگ های شبکیه می شود که در مراحل اولیه ممکن است چندان قابل تشخیص نباشد، اما به تدریج با پیشرفت بیماری، تنگی سرخرگ ها شدیدتر می شود. (این تنگی شریان ها، در معاینه، با باریک شدن شدید شریان ها در مقایسه با وریدهای شبکیه مشخص می شود). در موارد پیشرفته تر علاوه بر تنگ شدن منتشر شریان ها ممکن است دیواره شریان در برخی نقاط بصورت موضعی دچار اسپاسیم شود و ظاهر نامنظمی پیدا کند. در مراحل بعدی خونریزی های کوچک در شبکیه اتفاق می افتد.

به علاوه ممکن است موادی از داخل عروق به داخل شبکیه نشست کند و بصورت لکه های سفید روی شبکیه دیده شود. در مواردی که فشارخون شدیداً بالا باشد ممکن است علاوه بر عوارض فوق ورم سر عصب بینایی اتفاق بیافتد. (فشارخون در این حد بسیار خطرناک است و ممکن است منجر به سکته قلبی یا مغزی شود بنابراین فرد مبتلا باید به سرعت در بیمارستان بستری گردد.) البته لازم به ذکر است که این عوارض فشارخون هیچکدام تغییر محسوسی در بینایی فرد ایجاد نمی کنند به علاوه در صورت درمان مناسب فشارخون، این تغییرات به تدریج به حالت

عمول بر می گردند و شبکیه ظاهر عادی پیدا می کند.

عنوان : من فشار خونم خوبه! کاربر :سبحانی

!لزوم کنترل فشار خون



خرید و دانلود دانلود تحقیق درباره ی چگونه فشار خون را کنترل کنیم 11 ص


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.