لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 3
« بسم الله الرحمن الرحیم »
عنوان پروژه:
ایمنی و بهداشت در صنایع غذایی
استاد راهنما:
آقای باروج
گردآورنده:
مصطفی سلطان آبادی
فهرست
عنوان صفحه
بخش اول:بررسی اهمیت تغذیه و بهداشت مواد غذایی:
الف) اهمیت تغذیه صحیح 2
ب) اهمیت بهداشت مواد غذایی 4
ج) تغذیه جمعیت جهان 5
د) نقش ایمنی مواد غذایی در بهداشت و توسعه جوامع 8
ه) اهمیت بهداشتی آلودگی میکروبی مواد غذایی 9
بخش دوم : نگهداری مواد غذایی
الف) شناخت روشهای نگهداری مواد غذایی 12
ب) وضع موجود صنعت کنسرو و کمپوت 16
ج) دورنمای آینده صنایع نگهداری مواد غذایی 18
د) بهداشت قوطیهای فلزی نگهداری مواد غذایی 21
بخش سوم: نتیجه گیری
الف) استفاده از روشهای مدرن در تولید محصولات
غذایی و لزوم برنامه ریزی و نظارت دولت 36
ب) پیشنهادات اصلاحی جهت بهبود نگهداری مواد غذایی 48