لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 27
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
موضوع تحقیق : باکتریهای پروبیوتیک و
اهمیت تغذیه ای آنها
استاد مربوطه : سرکار خانم شهبازی
گردآورنده : الهه حیدری دهکردی
ساناز امیر ریاحی
*پروبیوتیکها میکروبهایی که باید خورد*
*تاریخ پروبیوتیک
پیشینه استفاده از پروبیوتیکها به زمانی برمی گردد که یک پزشک روسی به نام “متچنیکف” فهمید که خوردن یک نوع ماست تخمیر شده از شیر، سبب طول عمر و حفظ سلامت روستاییان بلغاری شده است.
بیشترین تحقیقات در ایران روی ماست انجام شده و پژوهشگران موفق شدهاند با افزودن برخی مکملهای لبنی، ویژگیهای نامطلوب ماست پروبیوتیکی را بهبود بخشند.
فرآورده های پروبیوتیکی بنا بر تعریف مولر " مکملهای غذایی میکروبی زنده ای هستند که با تنظیم فلور میکروبی روده و جایگزین شدن در آنجا باعث ایجاد اثرات مفید سودمند و سلامت بخشی برای مصرف کننده می باشند." لذا این فرآورده های غذایی جزء غذاهای فراویژه طبقه بندی می شوند. زیرا علاوه بر ارزش تغذیه ای ، اثرات درمانی و سلامت بخشی چون مهار عفونت های دستگاه گوارش از جمله کاهش سطح کلسترل خون، تقویت سیستم ایمنی، افزایش سطح تحمل لاکتوز و فعالیت ضد سرطانی برخوردار می باشد. مهمترین مکانیسم هایی که این میکروارگانیسم های بوسیله آن می توانند موجب ارتقاء سلامت مصرف کننده شوند شامل تولید اسیدهای آلی، پراکسیدها، باکتریوسین ها و رقابت با پاتوژن های روده ای برای تصاحب جایگاه های اتصال روی موکوس و رقابت برای جذب