دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

مراحل تولید قند

مراحل تولید قند

موضوع : مراحل تولید قند ( فایل word قابل ویرایش ) تعداد صفحات : 24 فهرست : مقدمه اصلاحات صنایع قند ریژسیون تشکیل ساکارات از ساکاروز تکنولوژی قند مراحل عیار سنجی نحوه سنجش کیفیت خلال سه آزمایش برای تعیین طول خلال دیفوزیون انواع دیفوزیون عوامل موثر بر دیفوزیون کشش دیفوزیون خصوصیات شربت خام خروجی از دیفوزیون روش های تصفیه اوپراسیون مرحله پخت: ( کریستالیزا سیون) کاشت داشت و برداشت چغندر تحویل دادن چغندر قند به کارخانه تخلیه چغندر و نگهداری ان در سیلو انتقال چغندر به محل فرایند شستشو ی چغندر تحیه خلال چغندر استخراج قند از خلال خشک کردن تفاله تصفیه شربت خام تهیه شیر اهک و گاز کربنیک زدن شیر اهک به شربت یا دفکاسیون زدن گاز کربنیک به شربت صاف کردن سولفیتاسیون و رنگبری شرب تغلیظ شربت یا اواپراسیون خصوصیات پخت توسط آپارات سه روش در کریستالیزاسیون وجود دارد: ( روش های کریستالیزاسیون) مرحله قند سازی مقدمه قند یک محصول استراتژیک می باشد. که از نیشکر و چغندرقند تهیه می شود. نیشکر در منطقه خوزستان کشت می شود و مزیت ان نسبت به چغندرقند در این است که میزان برداشت ان در هکتار بیشتر اس ...

پاورپوینت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.