لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 79
فهرست مطالب
فصل اول : معرّفی شرکت تولیدی ساوه
تاریخچه و مشخصات کارخانه
خطوط اصلی تولید
فصل دوم : تاریخچه و روند تکامل شکلات
فصل سوم : شکلات چست و چه خواصی دارد ؟
مواد تشکیلدهنده شکلات
خواص درمانی و اثرات فیزیولوژیکی
فصل چهارم : عملآوری دانه کاکائو
عملآوری دانه کاکائو در مزرعه
عملآوری دانه کاکائو در کارخانه
فصل پنجم : تولید شکلات
انواع شکلات
مراحل تولید شکلات
روغنهای مورد استفاده در تهیه شکلات
فصل ششم : خط تولید
خط مادر
مخزن کانچینگ
اضافه نمودن سیتین و اسانس
مخزن تمپرینگ
تزریق شکلات در قالب
خط تولید وافل و وافلی
فصل هفتم : قانونهای استاندارد
ترکیبات افزودنی به شکلات و صنایع قنادی
ویژگیهای شکلات از اداره استاندارد
فصل هشتم : آزمایشات
دستگاههای مادر که در تمام کارخانههای شکلاتسازی وجود دارند
آزمایشات میکروبی
آزمایشات شیمیایی
فصل نهم : کنترل کیفیت
مقدمه
تعریف کنترل کیفیت
تاریخچه
انواع کیفیت
مراحل کنترل کیفیت
لزوم کنترل کیفیت
تفاوت کنترل و کیفیت و بازرسی
اهمیت روشهای آماری کنترل کیفیت
ارزیابی
یک نمونه کنترل کیفیت محصول نهایی از نظر وزن
پیشنهادات و انتقادات
منابع
فصل اول
معرفی شرکت تولیدی ساوه