دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

تحقیق درباره؛ شکلات ساوه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 79

 

فهرست مطالب

فصل اول : معرّفی شرکت تولیدی ساوه

تاریخچه و مشخصات کارخانه

خطوط اصلی تولید

فصل دوم : تاریخچه و روند تکامل شکلات

فصل سوم : شکلات چست و چه خواصی دارد ؟

مواد تشکیل‌دهنده شکلات

خواص درمانی و اثرات فیزیولوژیکی

فصل چهارم : عمل‌آوری دانه کاکائو

عمل‌آوری دانه کاکائو در مزرعه

عمل‌آوری دانه کاکائو در کارخانه

فصل پنجم : تولید شکلات

انواع شکلات

مراحل تولید شکلات

روغنهای مورد استفاده در تهیه شکلات

فصل ششم : خط تولید

خط مادر

مخزن کانچینگ

اضافه نمودن سیتین و اسانس

مخزن تمپرینگ

تزریق شکلات در قالب

خط تولید وافل و وافلی

فصل هفتم : قانونهای استاندارد

ترکیبات افزودنی به شکلات و صنایع قنادی

ویژگیهای شکلات از اداره استاندارد

فصل هشتم : آزمایشات

دستگاههای مادر که در تمام کارخانه‌های شکلات‌سازی وجود دارند

آزمایشات میکروبی

آزمایشات شیمیایی

فصل نهم : کنترل کیفیت

مقدمه

تعریف کنترل کیفیت

تاریخچه

انواع کیفیت

مراحل کنترل کیفیت

لزوم کنترل کیفیت

تفاوت کنترل و کیفیت و بازرسی

اهمیت روشهای آماری کنترل کیفیت

ارزیابی

یک نمونه کنترل کیفیت محصول نهایی از نظر وزن

پیشنهادات و انتقادات

منابع

فصل اول

معرفی شرکت تولیدی ساوه



خرید و دانلود تحقیق درباره؛ شکلات ساوه


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.