لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 22
فهرست مطالب
عنوان صفحه
طرح و اجرای پروژه علوم دامی
مقدمه 1
اهداف طرح 2
محل اجرای طرح 2
شرایط جغرافیایی و آب و هوای منطقه 3
موقعیت ساختمانی و عملیات ساختمانی سالنهای مرغداری 3
نژاد و نحوه ی نگه داری 4
تاسیسات مرغداری
1.هزینه ی خرید زمین 4
2.هزینه ی حصار کشی 4
3.هزینه ی ساخت سالن مرغداری 5
4. هزینه ساخت اتاق کارگرها 6
5. هزینه ساخت اتاق سرویس 6
6. هزینه ساخت انبار دان 7
گونیهای دان 7
7. هزینه اتاقک ژنراتور و موتورخانه 8
8. هزینه انبار تجهیزات 9
9. هزینه ساختمان نگهبانی 9
10. هزینه ساختمان مدیریت 9
11. هزینه حفر چاه 10
12. هزینه دفع فاضلاب 10
13. هزینه هانگار ماشین 10
14. هزینه تامین برق 11
15. هزینه محوطه سازی داخل فارم 11
16. حوضچه ضد عفونی 11
17. هزینه انشعابات تلفن 12
جدول (1) 12
هزینه تجهیزات مرغداری 13
هزینه خرید هیترها 15
جدول (2): جدول هزینه های تجهیزات ذکر شده 19
هزینه های جاری 20
هزینه های جاری ذکر شده 22
فروش گوشت به دست آمده 23
فروش کود 23
کل سرمایه برای تاسیس و راه اندازی فارم 23
محاسبه سود خالص 24
طرح و اجرای پروژه علوم دامی
مقدمه
یکی از بهترین راههای دستیابی به پروتئین حیوانی (گوشت مرغ و تخم مرغ)پرورش طیور میباشد.چرا که با رعایت اصول فنی پرورش طیور، پروتئین با قیمت ارزان وکیفیت بالا و در زمان کوتاه تولید میگردد.
گوشت مرغ و تخم مرغ به عنوان منابع غنی از پروتئین در سالهای اخیر به طور وسیعی در تغذیه انسان در دنیا و در کشور ما مورد استفاده قرار گرفته است. به طوریکه در بعضی از کشورها که از نظر مراتع طبیعی در مضیقه هستند گوشت طیور به سرعت جانشین گوشت سایر دامها گردیده است.
از گوشت گاو و گوسفند تعداد قابل توجهی بیماری میکروبی و انگلی به انسان قابل سرایت است درصورتیکه از مرغ بیماری خطرناکی به انسان منتقل نمی شود."مهمترین بیماری قابل انتقال سالمونلامی میباشد"
گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز از قابلیت هضم بالاتری نیز برخوردار می باشد.
حال امید است باحمایت از قشر متخصص و فارغ التحصیلان رشته های کشاورزی و دامپروری و همچنین با به کار گیری تجربه و دانش افراد متخصص فارمهایی احداث کنیم که تمام مسائل بهداشتی و مسائل پیشرفته در آن به کار گرفته شود و در امر پرورش طیور در کشورمان گامی به سوی استانداردهای جهانی برداریم.
اهداف طرح:
هدف از این طرح پرورش نیمچه های گوشتی از راس 308 به تعداد 36000 قطعه میباشد که در این طرح از روش all in allout (در بستر) استفاده می شود و مقدار گوشت سفیدی را که در اختیار قرار میدهد حدود 74000 کیلوگرم میباشد.
محل اجرای طرح:
در منطقه ای از استان فارس در شهرستان مرودشت در نزدیکی روستائی به نام کامفیروز می باشد.
شرایط جغرافیایی و آب وهوای منطقه:
حداکثر دمایی که در این منطقه است چون تا حدودی کوهستانی می باشد 40 درجه سانتی گراد می باشد.
حداقل دما 10- درجه سانتی گراد میباشد.
آب مورد نیاز از چاههایی که در اطراف می باشد تهیه میگردد که از نوع چاههای عمیق می باشند و سختی آب در حدود 590 تا 620 میلی گرم در لیتر می باشد و دارای ph برابر 5/7 است.
موقعیت ساختمانی و عملیات ساختمانی سالنهای مرغداری: