جزوه سرویس رستوران در 66 صفحه در قالب فرمت pdf
سرویس رستوران در رابطه با مهارت ها و تکنیک هایی است که میهمانداران و مدیران یک رستوران میباید در رابطه با سرویس دهی در رستورانشان به اجرا درآورند. هر چقدر هم که رستوران شما غذای خوبی تولید نماید اگر به میهمانان سرویس مورد انتظارشان ارائه نشود آن ها را دوباره نخواهید دید از روی دیگر ارائه سرویس مناسب علاوه بر انکه موجبات رضایتمندی میهمانان را در پی دارند ضامن موفقیت یک رستوران میباشد . فرقی نمیکند که شما به عنوان میهماندار یک رستوران و یا مدیر ان مشغول بکار باشید . امروزه هر انکه وارد این صنعت میشود میباید از اصول سرویس دهی مناسب با خبر باشد .
این جزوه سرویس دهی در رستوران ها شیوه و سبک های نحوه ارائه یک میز را بر اساس آخرین روش های روز دنیا بیان میکند .