لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 42
عنوان پروژه :
تکنولوژی تولید ماست کم چرب
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده 5
مقدمه 7
فصل 1: کلیاتی در رابطه با ماست
تاریخچه 10
فرآیند تولید ماست 11
اهمیت مصرف ماست در رژیم غذایی 12
فصل 2:ماست کم چرب و ویژگیهای آن
2-1 مقدمه 17
2-2 ویژگیهای رئولوژیک ماست کم چرب 19
2-3 اثرات سلامت بخش ماست کم چرب 20
فصل 3: تکنولوژی تولید ماست کم چرب
معرفی انواع روشها در تولید ماست کم چرب 23
3-1 استفاده از جایگزینهای چربی 23
3-1-1 ترکیبات نشاستهای (ذرت ، پیکما و تاپیوکا) 23
3-1-2 ترکیب هیدروکلوئیدی بتاگلوکان 25
3-1-3 فرآوردههای حاصل از پروتئین آب پنیر MWP,WPC; 27
3-1-4 پری بیوتیک ها 29
3-2 فرآیند فشار هیدرواستاتیکی بالا (HHP) 31
3-3 کاربردمایههای میکروبی مولدپلی ساکارید خارج سلولی 34
3-4 آنزیم ترانس گلوتامیناز 35
نتیجهگیری 38
پیشنهادات 39
منابع 40
چکیده
در طی سالهای اخیر توجه مردم به مصرف فرآوردههای رژیمی از جمله فرآوردههای لبنی کم چرب از قبیل ماست کم چرب ، پنیر کم چرب ، بستنی رژیمی و کره کم کالری افزایش یافته است .
چراکه اثبات شده مصرف بیش از اندازهی مواد غذایی پر چرب می تواند باعث ایجاد بیماریهایی از قبیل مشکلات قلبی – عروقی ، دیابت ، چاقی مفرط و حتی سرطان شود.
بنابراین در طی دو دهه ی گذشته مصرف ماست کم چرب به طور چشمگیری افزایش یافته است .
با افزایش مصرف کنندگان ماست کم چرب ، تلاش های زیادی برای بهبود بافت و سایر ویژگیهای محصولات رژیمی انجام شده است ، چرا که تغییر میزان چربی در ماستها ،ویژگی های رئولوژیک آنها را تغییر می دهد .
از جمله روشهای معمول و متعارفی که جهت بهبود بافت ماست کم چرب به کار میرود ، افزودن پایدار کنندهها به عنوان مثال صمغها میباشد . اماعلاوه بر اینکه استفاده از این ترکیبات سبب ایجاد بافت دانه دانه و نامطلوب و طعم پودری در فرآورده میشود ،در برخی از کشورها نیز غیر مجاز میباشند .