دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

تحقیق در مورد آنچه هستید که می خورید

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 12 صفحه

 قسمتی از متن .doc : 

 

بنام الله

شما آنچه هستید که می خورید

بدن انسان دارای سلولهای مختلفی است. این سلولها اندامهای خاصی را تشکیل می دهند. به اصطلاح قدیمی ها، بدن انسان از عنا صر اربعه تشکیل شده- آب، باد، خاک، آتش اینک هر یک را به اختصار می پردازیم:

(آتش: (گرم و خشک) حرارت و دمانی ایجاد شده دربدن انسان است که بر اثر تغذیه و متابو لیسم و سوخت و ساز ایجاد می شود. دمای طبیعی بدن 37 درجه سانتیگراد است.

(هوا: (گرم و تر) از عناصر مهم جهان آفرینش است که و از چند عنصر تشکیل شده مثلH ، O، N، و تعدادی گازهای کمیاب تنفس هوا موجب ادامه حیات انسان است. هوا باعث سوخت و ساز و متابولیسم سلولها شده و موجب ترمیم آنها می گردد.

(آب: (سرد وتر است) مایه حیات است. از دو مولکول H و یک مولکولO تشکیل شده. وزن بدنمان آب است. کمبود آب موجب عدم تعادل و فعالیت اندامها و از هم پاشیده شدن نظام بدن آدمی می شود. فقدان آب موجب مرگ می شود.

(خاک: ( سرد و خشک است) حاوی آهن، سدیم، پتاسیم، فسفر، روی، و سایر عناصر دیگر است. اگر بدن انسان تجزیه شود به این مواد می رسیم. وجود این عناصر موجب کارکرد بسیاری از اندامها است. مثلاً آهن در هوگلوبین (در گویچه های قرمز خون) به کمک روی باعث فعالیتها ی مغزی می شود.

توجه: علم قدیم به خصوص طب ابو علی سینا برای هر یک از عناصر اربعه ( آب، هوا، خاک، آتش) خواص و آثار بخصوصی قائل است و در طب قدیم از آنها استفاده های مفیدی از جمله برای تشخیص بیماریها می شده است.

نکتۀ بعد که لازم به دانستن است اخلاط اربعه( بلغم – سودا- خون- صفرا) یا مزاجهاست و ارتباط آن با عناصر اربعه و غالب شدن یکی بر بقیه حالاتی که در شخص رخ می دهد.

نسبت این عناصر به بدن ما چگونه است؟

تعریف مزاج آدمی یا اخلاط اربعه:

اگر بدن آدمی را دقیقاً مورد بررسی قرار دهیم می بینیم که از اندام های متعددی تشکیل شده و هر اندامی از سلول های خاص ساخته شده است. هماهنگی اندام ها موجب سلامتی و ادامه حیات می گردد. در بدن هر شخص چهار نوع خلط وجود دارد که آن را خلاط اربعه می نامند. آنها عبارتند از: صفرا، خون، بلغم، سودا این چهار تا باید بحالت تعادل باشد ولی اگر از تعادل درآید یکی غالب سه تای دیگر یا دو تا غالب بقیه شود دچار مشکل می شویم.

نشانه های غلبه خون (دموی مزاج) که گرم و تر است. (از جنس هوا)

شیرین شدن دهان – سنگینی سر- خیازه- چرت زدن- کندی حواس- کش آمدن آب دهان- قرمز بودن زبان- خارش بدن- جوش در ناحیه پیشانی و پشت گرده- خونریزی لثه- پرخوری کسالت و خمود- علت اصلی اینها پرخوری است. میزان بروز این نشانه ها به مقدار غلبه خون بستگی دارد. PH خون 3/7 است.

نشانه های بلغم (سردو تر) سفیدی و شل بودن بدن- سفید شدن مو- سردی دست و پا- دیرهضم شدن غذا (توقف زیاد در معده)- خواب آلودگی زیاد – رقیق بودن آب بینی- دفع ادرار زیاد- ریزش مو- درد معده- درد کمر و گرده- گرفتگی ماهیچه های پشت گردن- پا درد و زانو درد- لغوه یا پارکینسون- پیسی- نقرس- تنگی نفس- تپش قلب- لکه های قهوه ای چشم- PH خون کمتر از 7 است.

نشانه های سودا (سرد و خشک از جنس خاک)

گرفتگی چهره- حرص خوردن - خستگی و کوفتگی همیشگی- لاغر و تکیده- پژمردگی جسم و روح – نداشتن نشاط- پیوست - خودخوری شدید- سوزش در دفع ادرار- ادرار به زرد پررنگ خاکستری می زند- تهوع- مدفوع سیاه- پرده سیاه جلوی چشم (همیشگی) تیرگی صور0ت خوابهای آشفته و هولناک- شبکوری- سوزش معده- فکر کردن زیاد- لکه های سیاه ( در انتها جزام)- خارش و خشکی و ترک پوست- قولنج معده و روده- فراموشی- درگیری فکری- علاقه به انجام تمام کارها بتنهایی- بسیار رئوف و دلسوز- این گروه زود دچار افسردگی می شوند. ( همین طور بیماری های روحی دیگر) PH خون در سودا زیر 6 است.

نشانه های غلبه صفرا (گرم و خشک)

تشنگی – سوزش جگر- زیری دست و صورت- زردی سیفید چشم- کدرشدن رنگ ادرار- عصبی شدن- ناراحتی معده- تلخی دهان- کم اشتهایی- تهوع- سردرد- شقیقه درد (نبض می زند)- تاریکی روی چشم آمدن هنگام بیدار شدن- سرگیجه- خشکی و ترک- گرمی بدن- جوشش



خرید و دانلود تحقیق در مورد آنچه هستید که می خورید


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.