دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

شبکه های کامپیوتری

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 55

 

چکیده

استفاده از شبکه های کامپیوتری در چندین سال اخیر رشد فراوانی کرده وسازمانها وموسسات اقدام به برپایی شبکه نموده اند . هر شبکه کامپیوتری باید با توجه به شرایط وسیاست های هر سازمان ، طراحی وپیاده سازی گردد. در واقع شبکه های کامپیوتری زیر ساخت های لازم را برای به اشتراک گذاشتن منابع در سازمان فراهم می آورند؛در صورتیکه این زیر ساختها به درستی طراحی نشوند، در زمان استفاده از شبکه مشکلات متفاوتی پیش آمده و باید هزینه های زیادی به منظور نگهداری شبکه وتطبیق آن با خواسته های مورد نظر صرف شود.در زمان طراحی یک شبکه سوالات متعددی مطرح می شود:-برای طراحی یک شبکه باید از کجا شروع کرد؟-چه پارامترهایی را باید در نظر گرفت ؟-هدف از برپاسازی شبکه چیست ؟- انتظار کاربران از شبکه چیست ؟- آیا شبکه موجود ارتقاء می باید ویا یک شبکه از ابتدا طراحی می شود؟-چه سرویس ها و خدماتی برروی شبکه ارائه خواهد شد؟ بطور کلی قبل از طراحی فیزیکی یک شبکه کامپیوتری ، ابتدا باید خواسته ها شناسایی وتحلیل شوند، مثلا در یک کتابخانه چرا قصد ایجاد یک شبکه را داریم واین شبکه باید چه سرویس ها وخدماتی را ارائه نماید؛ برای تامین سرویس ها وخدمات مورد نظر اکثریت کاربران ، چه اقداماتی باید انجام داد ؛ مسائلی چون پروتکل مورد نظر برای استفاده از شبکه ، سرعت شبکه واز همه مهمتر مسائل امنیتی شبکه ، هریک از اینها باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد. سعی شده است پس از ارائه تعاریف اولیه ، مطالبی پیرامون کاربردهای عملی آن نیز ارائه شود تا  در تصمیم گیری بهتر یاری کند.این مطلب در اصل بعنوان یک پروژه کارشناسی ارشد در زمینه آسان سازی مفهومهای شبکه برای دانشجویان در دانشگاه تهران در سال 1382 اجرا شد.

فصل اول:

آشنایی با مکان کارآموزی:

محل کارآموزی هر نوع مرکز اقتصادی، تولیدی، خدماتی، ستادی، تحقیقاتی، مشاوره ای، آموزشی، فنی، اکتشافی و استخراجی و آموزشگاهها و... می تواند باشد.

محلی که اینجانب در آن بعنوان یک دانشجو(کارآموز)، کارآموزی خود را به انجام می رسانم آموزشگاه کامپیوتر می باشد. فعالیت هایی که در این آموزشگاه کامپیوتر انجام می شود شامل فعالیتهایی از قبیل تدریس دروس برنامه نویسی شامل(VB) Visual Basic ، ICDL ، شبکه، تدریس دروس مبانی کامپیوتر، آموزش word- Access، اینترنت، power point و دروسی که برای کسانی که در رشته های فنی و حرفه ای و کارودانش هستند تدریس می شود و همچنین رایانه کار درجه 1 و 2 برای این افراد و به آنها در این خصوص مدرک داده می شود. در این آموزشگاه چندین مهندس نرم افزار وجود دارد که تدریس دروس و آموزش ها را بعده می گیرند و شامل یک منشی برای مدیریت برنامه ها می باشد.

فصل دوم:

ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته ی کارآموز:

ارتباط رشته ی کارآموز با بخشهای کامپیوتری آموزشگاه هست که مربوط به رشته کارآموزی می باشد مثل قسمت های کامپیوتری آموزشگاه که در این بخش کارآموز با زبان های برنامه نویسی، اینترنت، شبکه، نرم افزار و سخت افزار سیستم و همچنین با نحوه کار کردن آشنا می شود و این باعث می شود کارآموز بتواند مهارت های علمی خود را افزایش دهد.

معرفی موضوع کارآموز

کارآموز موضوعی را برای کارآموزی خود انتخاب می کند که در آن موضوع از لحاظ مهارت ها علمی آگاهی داشته باشد که اینجانب موضوع شبکه های کامپیوتری بعنوان موضوع کارآموزی خود انتخاب کرده ام.

شبکه های کامپیوتری امروزه نقش مهمی را در تمام زمینه ها ایفا می کند که از جمله در شهرها از شبکه استفاده های مهمی می شود بعنوان چراغ راهنمایی، بعنوان تابلوهایی که در خیابان ها وجود و مسیر کم ترافیک را به رانندگان نشان می دهد همچنین بعنوان تابلوهای سرعت، استفاده از موبایل ها که امروزه بعنوان یک تکنولوژی مهم در جهان می باشد از فناوری شبکه استفاده می کند برای بخش زنده برنامه های TX و کنفرانس ها از شبکه استفاده می شود که شبکه های مختلفی وجود دارد. مثل شبکه های موبایل- بی سیم- کامپیوتری و اینترنت.

و در نهایت شبکه بعنوان یک فناوری برتر در خدمت بشر می باشد که در همه زمینه ها از این تکنولوژی برای کارهای مختلف استفاده می شود.

معرفی بخشی که در آن کارآموزی صورت می گیرد

بخشی که در آن کارآموزی صورت می گیرد بخش کامپیوتری آموزشگاه می باشد که در این بخش مهندسان نرم افزار و اساتید بعنوان برنامه نویس و تدریس دروس و زبانهای برنامه نویسی مشغول به کار می باشند و کارآموز با مشاهده این بخشها اطلاعات و آگاهی پیدا می کند و در آینده کاری او بسیار موثر می باشد و همچنین با نحوه کار کردن آشنا می شود.



خرید و دانلود  شبکه های کامپیوتری


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.