دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

تحقیق درمورد اهمیت غلات 74 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 78

 

اهمیت غلات

افزایش جمعیت افزایش تولید

گندم 15-10 سال قبل از میلاد مسیح در خاورمیانه و فلات ایران

قدمت کشاورزی 4500 سال قبل از میلاد در نیل

جو 6500 سال قبل از میلاد در جارمو

غلات از خانواده Granmineae یا Peaceae

شامل: گندم – جو – چاودار – یولاف – ذرت – سورگوم – ارزن – برنج

در ایران یولاف و چاودار

سطح زیر کشت غلات بالاترین گندم بیشتری سطح زیر کشت

(750 میلیون هکتار حدود 55 درصد کل اراضی قابل کشت )

عملکرد گیاهان مورد نظر در طی سالهای اخیر افزایش شدید خصوصاً گندم و جو

انقلاب سبز خودکفایی بعضی از کشورها

بالابردن عملکرد

درصد پروتئین

اهمیت غلات از نظر غذایی

اولین بار زنان زراعت

تغذیه بدرگیاهان اندوسپرم و لپه ها در دولپه ها

بافت غذایی در تک لپه ها

غلات 90 درصد تغذیه

قسمت های یک بذر

دانه = میوه

میوه غلات گندمه (Caryopsis) میوه خشک ناشکوفا که پریکارپ نازک شده و به پوسته چسبیده

پریکارپ

تستا

قسمت های دانه امرون

اندوسپرم

جنین

1- پریکارپ پوسته میوه (غشاء تخمدان) 5-4 لایه سلول

اپی کارپ

شامل مزوکارپ

اندوکارپ

2- تستا پوسته بذر

نازک و از دو لایه سلول از دیواره تخمدان رنگ قرمز – قهوه ای – زرد

3- آلدون از یک لایه سلول بزرگ با دیواره صخیم

پر از پروتئین و آنزیم آمیلاز و پروتئاز و ...

گلوبولین بدون گلوتن

4- اندوسپرم بزرگترین بخش 80 درصد وزن میوه

دیواره سلول ها نازک و از نشاسته و پروتئین لگتادین و لگوتنین + آب = گلوتن

5- جنین (بنفش) رویان قسمت پایینی دانه و با کمک اسکوتلوم (لپه) محافظت میشود.

اسکوتلوم سلول های یک شکل با قطر یکسان

وظیفه جذب مواد غذایی ذخیره شده در اندوسپرم و انتقال

قسمت های جنین ریشه چه کلئودیز

ساقه چه در بالای ژمول و با رأس گرد

ژمول ...

رشد غلات و نمو غلات

جوانه زدن

مرحله رویشی تشکیل ریشه

پنجه زنی

دارای دو مرحله

تشکیل شدن سنبله

مرحله زایشی گروه گرده افشانی

تشکیل دانه

رسیدن دانه

فیکس و وادوکس روش ده دهی

فیکس 12 مرحله از جوانه زدن تا رسیدگی کامل

جوانه زدن Germinatio

آب کمترین از حبوبات و گیاهان صنعتی به جز ارزن حدود 50 درصد

درجه حرارت حداقل 5-1 درجه گندم جو یولاف چاودار معروف

غلات مناطق معتدله یا دانه ریزها غلات مناطق سرد مقاوم به سرما

حداقل 8 درجه ذرت– ارزن – سورگوم – برنج دارای خواب زمستانه

دوره رشد کوتاه تر حساس به سرما دوره رشد طولانی

opt دما 25-18

وقتی حرارت، رطوبت، اکسیژن مناسب باشد ذخیره آنزیم اسکوتلوم

رشد و تمایز یافته ها رویان

زمان 5-4 روز

اولین قسمت ریشه های جنینی Radicle

گندم 5-3 عدد

یولاف 4 عدد

جو 8-5 عدد

ذرت- ارزن- برنج و ذرت خوشه ای 1 عدد



خرید و دانلود تحقیق درمورد اهمیت غلات  74 ص


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.