دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

تحقیق درمورد گزارش کاراموزی چرخ دنده تراشی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 46

 

تاریخچه شرکت شهاب خودرو

تاریخچهشرکت در سال 1334 با نام گاراژ لیلاند در خیابان قزوین شروع به کار نمود . کار گاراژ لیلاند،کرایه کامیون های اینتر ناش، فروش لوازم یدکی کامیون های لیلاند و تغییر شاسیهای آنها، ونصب اتاق بار و اتاق کمپرسی روی آنها بود .نام شرکت بعدها به ترانسپورت بانک وپس از آن به شرکت حمل و نقل داخلی تغییر یافت که کار فروش و مونتاژ کامیون های لیلاند از جملهBMC و FG 900 بود .این شرکت بعدها با نام شهاب یدک، لوازم یدکی کامیون های انتر ناش و لیلاند را وارد و پخش می کرد .

صاحبان شرکت – آقایان اسدی و پناهپور – در 28 خرداد 1342 با مشارکت لیلاند موتورزانگلستان به نمایندگی آنتونی پاتریک مک لارن، شرکت لیلاند موتور ایران را تاسیس کردند که پروانه آن در سال 1345 صادر شد ولی راه اندازی و بهره برداری آن تا سال 1347 به تا خیر افتاد و مجوز ساخت اتوبوس وکامیون های خدمات شهری آن توسط وزارت معادن و فلزات در سال 1350 صادر شد .

بعد از انقلاب، بنیاد مستضعفان کارخانه را مصادره کرد و در سال 1360 سازمان گسترش آن را به تملک خود درآورد.در سال 1361 نام شرکت به شهاب خودرو تغییر یافت که پروانه بهره برداری آن در سال 1373 صادر گردید و سرانجام در سال 1378 طی یک مزایده، بوسیله آستان قدس رضوی خریده شد .

رسالت شرکت، تولید اتوبوس و کامیون های خدمات شهری مثل زباله کش، آتش نشانی و تانکر می باشد . معروفترین محصول شرکت، اتوبوس دو طبقه است .

ابتدا بخش مهندسی محصول،محصول مورد نظر را مدلسازی و طراحی نموده و مدارک فنی آن همچون نقشه ها و لیست قطعات را به بخش مهندسی صنایع ارسال می کند تا روش و زمان ساخت، لی آوت و ابزار و تجهیزات لازم را تعیین نموده و سپس مدارک را به واحد برنامه ریزی ارسال کند.واحد برنامه ریزی با بر آورد مواد و قطعات مورد نیاز و با توجه به زمان تهیه آنها، با زمانبندی مناسب، برای قطعات ساختنی سفارشهای ساخت لازم را به بخشهای تولیدی و برای مواد و قطعات خریدنی، سفارشهای خرید لازم را به بخش بازرگانی ارسال میکند.

واحد تدارکات با تعیین ارزانترین و با کیفیت ترین منبع تهیه، خرید می کند . مواد و قطعات تهیه شده بعد از طی مراحل کنترل کمی و بازرسی، به انبارها سپرده می شود . واحد برنامه ریزی، مواد را به کارگاه های تولیدی و قطعات را به ایستگاه های مونتاژ ارسال می نماید . در این بین واحد کنترل کیفیت عملیات ساخت و مونتاژ را مورد کنترل قرار می دهد .

واحد سرویس و نگهداری دستگاه ها و ابزاری را که هنگام عملیات خراب می شوند تعمیر و بازسازی می کند . تهیه آب و برق و گاز و هوای فشرده برای دستگاه ها و خط های ارتباطی و ساختن بناهای شرکت هم با همین واحد است .

محصول نهائی بعد از اینکه از بخش کنترل کیفیت گذشت، به انبار محصول سپرده می شود تا با نظر قسمت فروش به مشتریان تحویل گردد . خریداران می توانند بعدها برای دریافت خدمات پس از فروش به قسمت خدمات پس از فروش مراجعه کنند .

درآمد حاصل از فروش محصولات برای انجام دور بعدی تولید شرکت مورد استفاده قرار می گیرد .نحوه توزیع درآمد شرکت، از طریق بودجه معیین می گردد .بودجه بندی بر اساس اولویت هائی که مدیریت برای فعالیتهای شرکت در نظر گرفته، انجام می گیرد .

واحد امور اداری، افراد مورد نیاز را تاُمین می کند و خدمات مختلف به آنهامیدهد.

شرکت تلاش می کند که در دور بعدی تولید،عیبهای موجود در محصول را بر طرف کرده و در حد مقدورات خود به خواسته های مشتریان عمل کند .وظیفه بهبود محصول بر عهده واحد مهندسی است .

ساخت و تولید چیست ؟

مقدمه

به هر طرف که نگاه کنید قطعاتی مشابه را خواهید دید. قطعات و اتصالات روشنائی،رادیوها،وسایل آشپزخانه یا لوازم منزل .

هر اتومبیل از صدها قطعه تشکیل شده است.این فهرست را میتوان مرتباً ادامه داد.قطعات رادیو و تلویزیون، همینطور موشکها، هواپیماها،قطارهاو... را میتوان به آنها اضافه کرد کلیه ی قطعاتی که در ساخت و تزئین ساختمانها مورد استفاده قرار می گیرند. و حتی سازه های عظیم فولادی و غیره و در کل آنچه از مصنوعات بشری که به چشم می آیند همه و همه به کمک روش های ساخت و تولید مبتنی بر تکنولوژی و علم نوین ساخته و تولید شده اند.

همه ی موارد فوق ازتغییرمواد خام مختلف و سرهم شدن آنها طی فرآیندهای متفاوتی که آنها را ساخت می نامیم بدست آمده اند.ساخت در مفهوم وسیعش فرآیند تبدیل مواد خام به محصولات مورد نظر است.

تولید

منظور از تولید کل فرآیند فرآوری و ساخت تعداد انبوهی از یک قطعه کار شامل طراحی، برآورد ابزار،مواد خام،ماشین آلات وفرآیندهای تولید است. تولید در ساخت تعداد انبوهی از قطعات معنی می یابد نه در ساخت تعدادی محدود.

طراحی

منظور از طراحی در واقع انجام محاسبات مربوط به قطعات مورد نیاز روز است که به کمک علوم در طراحی جامدات چون استاتیک-دینامیک –مقاومت مصالح و طراحی اجزا انجام میشود.

ابزار و مواد خام مورد نیاز برای ساخت توامان و با توجه به طراحی های انجام شده و مقاومت مورد نیاز و کارائی مورد انتظار از قطعه انتخاب می شوند؛ در این راستا از علومی چون شیمی،علم مواد وغیره استفاده ی وسیعی میشود.

بخش وسیعی از مطالعات رشته ی ساخت و تولید به بررسی ماشین آلات و تجهیزات مورد استفاده در فرآیندهای ساخت قطعات تحت عنوان ماشین ابزار یا ماشین افزار اختصاص می یابد به عبارت دیگر شناخت ماشینهای ابزار مورد استفاده، اجزا وطرز کار قسمت های مختلف،روش تولید قطعه توسط آنها و سعی در رفع اشکالات و محدودیتهای ماشینهای افزار و تکمیل این دستگاه ها و تجهیزات از مهم ترین موارد پرداخته شده در ساخت و تولید میباشد.

در گسترش ماشین آلات و ابزارهای مورد استفاده در ساخت قطعات میتوان ابزارهای دستی مثل سوهان و اره و...تا دستگاه های پیشرفته ماشینکاری به کمک کامپیوتر( CNC) را نام برد .

در کنار این ماشینهای افزار سیستم هائی چون هیدرولیک و پنو ماتیک و سیستم های ساخت به کمک شبکه های کامپیو تری، برای کم کردن محدودیتهاوافزایش سرعت و بهره وری در تولید قطعات، کاربرد فراوان دارند.

فرآیند های تولیدی

در فرآیندها ابتدا قالب هائی به صورت دائمی(die) یا غیر دائمی (mold) برای ساخت قطعات تهیه میشوند سپس ماده ی خام به صورت مذاب(خمیری شکل) در آمده و در قالب شکل مورد نظر را به خود میگیرد. معمولا قطعات فلزی بعد از این فرآیند برای در آمدن به شکل مطلوب باید ماشین کاری شوند ولی قطعات غیر فلزی مثل پلاستیک نیازی به فرآیندهای تکمیلی ندارند.

از فرآیندهای فرم دهی و شکل دهی میتوان موارد زیر را نام برد:

نورد کاری(rolling)-آهنگری(forging)-کشش یا حدیده کاری(extrusion)-فرم دادن ورق فلزی(sheet metal forming)-متالوژی پودر(powder metallurgy)-کشش سیم(drowing)-پروسه ی مواد پلاستیک و کامپوزیتها ( processing of plastics and composite material )

فرم دادن و شکل دادن سرامیک ها (forming and shaping of ceramics).

از فرآیندهای برداشت ماده (براده برداری)میتوان موارد زیر را نام برد:

برشکاری شکلهای دایره ای مثل تراشکاری(turning)داخل تراشی (boring) و سوراخکاری (drilling ) و برشکاری شکلهای دیگر مثل فرز کاری( milling )وصفحه تراشی



خرید و دانلود تحقیق درمورد گزارش کاراموزی چرخ دنده تراشی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.