دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

دانلود پاورپوینت برنامه های استقرار تست های سریع -23 اسلاید

دانلود پاورپوینت برنامه های استقرار تست های سریع -23 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

—بررسی مخاطرات موجود در انواع مواد غذایی——تعریف خطر در توافق نامه HACCP——عامل فیزیکی، شیمیایی و یا بیولوژیکی که  باعث غیر ایمن شدن غذا می شود (از مواد اولیه خام تا محصول نهایی).——تعیین اولویت ها بر اساس قوت غالب مردم ایران——معرفی تکنیک های موجود پیشرفته و قابل دسترس و ارزان——نقاط ضعف و قوت تکنیک های انتخاب شده——تعیین سیاستهای اجرایی طرح معرفی تکنیکهای مرسوم در تست های سریع—الف – روشهای فیزیکی:——1- فلوسایتومتری——منظور از این روش ، اندازه گیری تعدادی از سلولهای باکتری در یک محیط سوپانسیون مایع است که در ——آن سلولها بطور جداگانه توسط یک کانال جریانی ( Flow Cytometry Canal ) به طرف دتکتور—— ( Detector ) هدایت می شوند و دستگاه قادر است که هر سلول را از نظر ترکیبی و هویتی مشخص نماید ( ——براساس بازهای آلی آدنین ( Adenine ) ، تمیمین ( Thymine ) ، گوانین ( Guanine ) و سیتوزین ( ——Cytosine ) مثال: باکتری لیستریا منوسیتوژنز در شیر معرفی  تکنیک ها فوق در تست های نواری—کروماتوگرافی کاغذی ( آمینو اسیدها، سموم ارگانوفسفره  و فلزات سنگین)——رنگ سنجی شیمیایی یک روش کیفی و نیمه کمی( در محصولات کشاورزی برای اندازه گیری—— نیتریت، اوره،کلرید)——مهار آنزیمی(باقیمانده سموم  در پیاز و سیر و زنجبیل با استراز حیوانی و گیاهی  و کولین استراز ——حیوانی و فلزات سنگین با آنزیم آوره آز)——ایمینو اسی (براساس واکنش آنتی ژن و آنتی بادی و یکی از مهمترین روشها در حوزه ایمنی غذا—— است و برای دتکت توکسین، باقیمانده داروهای دامی، میکروارگانیسمها ومحصولات    GMO )——ملکولار بیولوژی (براساس کروماتوگرافی کاغذی اسیدهای نوکلئیک و میکرواری برای تشخیص ——پاتوژنها، ویروسها، میکرو آر.ان.آ و ومحصولات    GMO  )  

خرید و دانلود دانلود پاورپوینت برنامه های استقرار تست های سریع -23 اسلاید


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.