دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

تحقیق درباره اتومبیلرانی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 41

 

تاریخچه مسابقات اتوموبیل رانی

برگزاری مسابقات اتوموبیلرانی در ایران به دهه 30 هجری شمسی بر می گردد. در آن سالها خارجیان مقیم در کشور با همکاری تنی چند از علاقه مندان ایرانی این رشته ی ورزشی را پایه ریزی نمودند ابتدا به علت فقدان پیست مخصوص مسابقات در کوی کن , فرودگاه قلعه مرغی , پارکینگ نمایشگاه بین المللی و همچنین اطراف استادیوم ازادی برگزار می گردید .

بعد از انقلاب و پس از 10 سال وقفه در سال 1369 به همت تنی چند از قهرمانان اسبق در این رشته در کنار فدراسیون موتورسواری تشکیل گردید و از آن سال به بعد به نام فدراسیون موتورسواری و اتوموبیلرانی به فعالیت پرداخت.

در سال 1373 پیست اتوموبیلرانی در استادیوم آزادی احداث گردید و از سال1374 این فدراسیون به عضویت رسمی فدراسیون بین المللی اتوموبیلرانی(FIA) در آمد در حال حاضر مسابقات اتوموبیلرانی بصورت قهرمانی کشور و در چهار فصل در رشته های سرعت(ریس) رالی و مارپیچ(اسلالوم) تپه نوردی(هیل کلایم)و امدادی برگزار می شود

مسابقات اتومبیلرانی در ایران

برگزاری مسابقات اتومبیلرانی در ایران به اوایل دهه ۳۰ هجری شمسی برمی‌گردد. در آن سالها خارجیان مقیم در کشور با همکاری تنی چند از علاقمندان ایرانی، این رشته ورزشی را پایه‌ریزی نمودند. در ابتدا به‌علت فقدان پیست مخصوص، مسابقات در کوی کن ، فرودگاه قلعه‌مرغی، پارکینگ نمایشگاه بین‌المللی و همچنین اطراف استادیوم آزادی برگزار گردید. بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی و پس از ۱۰ سال وقفه در امر برگزاری مسابقات اتومبیلرانی در کشور فدراسیون اتومبیلرانی در سال ۱۳۶۹ به همت تنی چند از قهرمانان اسبق کشور در این رشته در کنار فدراسیون موتورسواری تشکیل گردید و از آن سال به بعد به نام فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی به فعالیت پرداخت. در سال ۱۳۷۳ نیز بعد از تلاشهای مستمر مسئولان فدراسیون پیست اتومبیلرانی مخصوص در استادیوم ورزشی آزادی احداث گردید و از سال ۱۳۷۴ نیز این فدراسیون بطور رسمی به عضویت فدراسیون بین المللی اتومبیلرانی (FIA) درآمد.

در حال حاضر مسابقات اتومبیلرانی بصورت قهرمانی کشور و در چهار فصل در رشته‌های سرعت (ریس)، رالی، مارپیچ (اسلالوم)، تپه‌نوردی (هیل کلایم) و امدادی برگزار می‌گردد.

با توجه به اینکه رسانه‌های گروهی بخصوص صدا و سیما از فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی حمایت جامعه‌ائی ننموده‌اند اما این فدراسیون از بدو تأسیس اقدام به اجرای برنامه‌های آموزشی و آشنایی عموم به این دو رشته ورزشی نموده است. اجرای کلاسهای آموزشی، فنی و علمی، تشکیل کمیته تحقیقات فنی و مهندسی جهت تست خودرو و قطعات ساخت داخل انتشار مداوم بولتنهای آموزشی در زمینه ورزش اتومبیلرانی و آشنایی خوانندگان آن با جدیدترین دستاوردهای صنعت خودرو تهیه مقدمات انتشار اولین مجله فنی، علمی، تخصصی و آموزشی موتورسواری و اتومبیلرانی در ایران، تألیف اولین دائرةالمعارف جامع اتومبیل (مشتمل بر ۳ جلد و ۳۰۰۰ صفحه) توسط یکی از اعضاء فدراسیون از جمله این اقدامات می‌باشد.

تأسیس کمیته کلاسیک

با توجه به علاقمندان و دارندگان اتومبیلها و موتورسیکلتهای کلاسیک در کشور و اهمیت‌دادن به باز‌سازی آنها، و از آنجائیکه کمیته بین‌المللی کلاسیک زیرمجموعه فدراسیون بین‌المللی اتومبیلرانی (FIA) می‌باشد و کشور ما نیز می‌تواند فعالیت چشمگیری در این زمینه زیر نظر فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی انجام دهد کمیته کلاسیک درسال گذشته تأسیس گردید.

برگزاری نمایشگاههای مختلف اتومبیل و موتورسیکلتهای قدیمی و کلاسیک، دعوت از افراد خبره و با تجربه در امر بازسازی اتومبیلها و موتورسیکلتها به کمیته، برگزاری جلسات هفتگی در فدراسیون به منظور آشنایی با علاقمندان و دارندگان این وسایل نقلیه از جمله فعالیتهای این کمیته می‌باشد.

اهمیت برگزاری مسابقات اتومبیلرانی در جهان

امروزه مسابقات اتومبیلرانی جایگاه خاص و ویژه‌ای در بین مردم و سایر رشته‌های ورزشی پیدا کرده است. پیگیری بیش از یک میلیارد نفر



خرید و دانلود تحقیق درباره اتومبیلرانی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.