دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

دانشکده

دانلود فایل ها و تحقیقات دانشگاهی ,جزوات آموزشی

تحقیق درباره علل گرفتگی عضلات پاچیست

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 2

 

علل گرفتگی عضلات پاچیست؟

/اختصاصی راسخون/ گرفتگی ،انقباض دردناک عضله هاست که به طور معمول 5تا10دقیقه به طول می انجامد وسپس کاهش می یابد.این عارضه ممکن است شخص رااز یک خواب عمیق و راحت بیدار کند.

راسخون: گرفتگی ،انقباض دردناک عضله هاست که به طور معمول 5تا10دقیقه به طول می انجامد وسپس کاهش می یابد.این عارضه ممکن است شخص رااز یک خواب عمیق و راحت بیدار کند.گرفتگی ، مشکلی بسیار رایج است که درعضلات پا بیشتراز عضلات دست و بازو دیده می شود و در کودکان و افراد بالغ در هر رده سنی وجود دارد. 

با این که ممکن است علت این عارضه اغلب با انجام آزمایشهای متعدد نیز یافت نشود اما فردی که مرتباً به آن دچار می شود باید توسط مراقبین بهداشت و سلامتی معاینه گردد.امکان داردگرفتگی عضلانی ناشی از نشستن طولانی و یا به دلیل وضع قرار گرفتن پاها در فعالیتهایی باشدکه فرد مجبور است تمام مدت را پشت میز با تحرک بسیار اندک بگذراند.اما مهمترین علت، زیاد به کارگرفتن ماهیچه هایی است که هنوز به ورزش عادت نکرده اند. 

به گزارش سرویس پزشکی راسخون، ازدست رفتن آب بدن،اختلالات متابولیسمی(سوخت و ساز) و الکترولیتی و مصرف داروهای ادرارآور که موجب از دست رفتن آب بدن و کاهش سدیم و پتاسیم می شود نیز گرفتگی عضلانی را در پی دارد. 

پاراتیرویید و اختلال عملکردتیرویید که موجب بالا وپایین رفتن سطح کلسیم می شود نیز با گرفتگی عضلات رابطه دارد.احتمالاًابتلا به بیماری تیرویید و پاراتیرویید از رایجترین دلایل ،در مقایسه با علل دیگر،در گرفتگی دست وپا به شمار می رود. 

ارزیابی گرفتگی عضلانی را میتوان با بررسی سابقه دارویی فرد و چک آپ (بررسی کردن) میزان سدیم، پتاسیم ، منیزیم و کلسیم خون و همینطور آزمایشهای مربوط به عملکرد تیرویید انجام داد. آزمایشهای فیزیکی نیز در بیماری که به گرفتگی عضلانی عادی دچار شده، معمولاًطبیعی است. 

کاهش اکسیژن در عضله پا که ناشی از بیماری های عروق محیطی است و درد نوروپاتی (اختلال عصب) ناشی از دیابت  ممکن است با گرفتگی عضلانی اشتباه گرفته شود. 

بهترین راه پیشگیری از گرفتگی عضلانی،درمان بدون دارو است.کشش روزانه عضله ها و تقویت آنها می تواند در پیشگیری از گرفتگی بسیار مفید باشد. 

کشش مجموعه عضلات در هنگام حمله گرفتگی نیز می تواند به از میان بردن آن کمک کند. 

در گذشته کلروکویین یا ترکیب مشابه گنه گنه (یکی از اجزا سازنده تونیک) برای جلوگیری از گرفتگی عضلانی تجویز می شد که اکنون دیگر رایج نیست. 

مسدودکننده های کانال کلسیم به عنوان بهترین دارو برای درمان گرفتگی عضلانی در بیمارانی که به دلایلی ناشناخته دچار این عارضه می شوند، تجویز می شود.  

 تنها افراد اندکی به این نکته آگاهند که مصرف روزانه یک دوز ویتامین ب کمپلکس می تواند از گرفتگی عضلانی جلوگیری کند. 

منع: سی ان ان



خرید و دانلود تحقیق درباره علل گرفتگی عضلات پاچیست


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.